Oficjalne forum największych bieszczadzkich serwisów internetowych. Dyskusje o Bieszczadach, relacje z wyjazdów, historia, literatura, turystyka i aktualności.
Najserdeczniejsze życzenia dla Irasa z okazji okrągłych (dziestych) urodzin. Miałem mu ułożyć wierszyk z tej okazji ale wyszedł mi nie nadający się do publikacji to wyrecytuje mu jak się spotkamy.
A niech mu... i ja się z życzeniami dołożę ... W tym wieku to już może trzeba by Ci jakiś balkonik załatwić, albo wózeczek ... Spokojnie pomyśli się, a tym czasem spełnienia marzeń o wszelakich wojażach, przyjaciół, takich prawdziwych i radości w serduchu
Sto lat, sto lat............................... nie wiem czy nie za mało,bo to już niedługo. Cóż, następnym razem dołożymy! ............................................. Wszystkiego najlepszego życzy Pastor z rodziną............et cetera!
Mój dziadek który dziś rano dokonał zywota od kilkunastu miesięcy musiał sikac w pampersy miał 93 lata- dlatego ja nie zycze 100 lat nikomu. ale szczęścia w tym czasie zycia które masz Iras przed sobą i jak najmniej zmartwień. udanych włajazy po romaniji i innych krajach ciawareskich
Dziękuję za życzonka, mam nadzieję, że tą czterdziechę będzie okazja niebawem opić gdzieś w plenerze. Bieszczadach, Rumunii lub na statku, bo wypadało by się w końcu ustatkować