Oficjalne forum największych bieszczadzkich serwisów internetowych. Dyskusje o Bieszczadach, relacje z wyjazdów, historia, literatura, turystyka i aktualności.
Piszę dopiero teraz żeby Piskalowi statystyki nie spaprać. Zadekretował jeden post dziennie, to jeden!!! Jeszcze by pomyślał żem się za klakiera został. ............................ Pozdrawiam + Pastor ręką własną
PS Życzenia dla Szanownej, Uroczej Jubilatki ksywa, z przeproszeniem karabin bojowy (jak zwał tak zwał, ważne że kobita.........) się napisze jutro żeby tych postów nie nap........ć bez potrzeby!! + P.....
Kasiu!!! (prze ..bojowa i ..bieszczadzka). Samego dobrego - zdrowia i wszelkiej pomyślności! I radości i szczęścia i .....przyjemności (przynajmniej połowę z tego co Ci przypisują życzliwi). ............................................... + Pastor ręką własną
PS1 Uczciwie mówiąc, obietnica piwka mnie zdopingowała. Piwa wprawdzie nie pije ale mam nadzieję na coś mocniejszego!
PS2 Admin, zalicz ten mój post na poniedziałek, bo się p. o. Piskala pochlasta. Przypominam, tu się pisze jeden post dziennie!!!