no to ja się wypowiem:)
termoaktywnym koszulkom nie!!! koszt byłby ogromny - zresztą nie każdy chce się zgodzić na taki nadruk (bo maszyny zepsuje) proponowałbym koszulki bawełniane - przychylam się do opinii Karabina:) w sumie już Fruit of the loom robi niezłe T-shirty, które sporo się trzymają. Mają różne gramatury i nie rujnują kieszeni - koszt to c.a. 30 zl (koszulka + nadruk + projekt). Są też wersje damskie tychże koszulek. co do kolorów, to wydaje mi się z tym nie ma problemów - wybierasz z oferty i piszesz ile jakich.
Co do Jerzyowych sugestii logowych - myślę, że to dobry pomysł, zrobić jakieś ciekawe logo które byłoby na tych koszulkach - jestem jednak Drogi Jerzu zwolennikiem akcji zakupów grupowych.
dostrzec należy zatem pewne ograniczenie - mianowicie jak to wysłać????? przecież wykonawca koszulek nie wyśle ich do kilkunastu (kilkudziesięciu) osób na różne adresy w ramach jednych kosztów wysyłki.
Czyli - Jerz Forumowy ma rację - zróbmy zrzutkę na projekt fajnego wypasionego logo, a każdy w swoim zakresie może je przenieść na koszulkę. Możemy nawet określić Jedyny Słuszny Wzór Koszulki, tak, żeby w miarę ujednolicić nasze uniformy

zawsze jest wtedy możliwość dowolnych personalizacji (ja bym sobie myszkę moją na rękaw wrzucił:)
To tyle od skromnego psychopaty:)