Lesko - Gruszka - Tarnawa

Przejezdność dróg, zakazy, stacje benzynowe, parkingi

Lesko - Gruszka - Tarnawa

Postprzez IraS » 14 maja 2009, o 11:34

Dawno tamtędy nie jechałem więc byłem mile zaskoczony nową nawierzchnią tej fajnej drogi.
IraS
Administrator

Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 25 razy

Re: Lesko - Gruszka - Tarnawa

Postprzez lucyna » 14 maja 2009, o 19:31

Co tam nawierzchnia, no ładna, bez dziur, taka jakaś niepolska, liczą się widoki. Irek nie masz czasami jakiejś fotki na moją najbardziej lubianą niebieszczadzką panoramę. Gdyby jeszcze Misieg ja opisał to już byłabym w siódmym niebie.
lucyna

Postprzez magda1970_37 » 23 cze 2009, o 09:44

to ty co roku jezdzisz w Bieszczady i nie znudzilo ci sie? moja corka jedzie w tym roku i musze zasiegnac informacji o tym rejonie naszego kraju ;)
magda1970_37

Postprzez magda1970_37 » 23 cze 2009, o 09:47

chodzi mi o jakies ciekawe miejsca do zwiedzania ale po stronie tylko polskich Bieszczad moze ktos cos opisze gdzie mozna przezyc najwieksza przygode lub tp.
magda1970_37

Postprzez IraS » 25 cze 2009, o 07:44

Jeżeli to pierwszy wyjazd w Bieszczady to na pewno trzeba zaliczyć bieszczadzkie Połoniny (Wetlinska, Caryńska i pasmo Tarnicy). Trochę czasu można spędzić nad "bieszczadzkim morzem" czyli jez. solińskim. W wolnej chwili lub w razie gorszej pogody można sobie objechać drewniane cerkiewki których tu nie brakuje. Na pewno trzeba zaopatrzyć się w mapy dobry przewodnik i poczytać trochę forum i bieszczadzkie portale. Jest tu tyle miejsc wartych odwiedzenia, że na pewno jednym wyjazdem nie uda się tego załatwić. Ale po takim wyjeździe można też zachorować na Bieszczady a to nieuleczalna choroba ;)
IraS
Administrator

Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 25 razy

Postprzez magda1970_37 » 25 cze 2009, o 18:24

ok dzieki bylam juz na Poloninie Carynskiej i jez.Solinskim teraz czas na nastepne pokolenie moze polknie bakcyla Bieszczad pozdrawiam ;)
magda1970_37

Powrót do Informacje i porady dla zmotoryzowanych