jerzumarian napisał(a):Nic Panu do mojej logiki szanowny panie Skibicki. Prosze pouczać innych. już jedna Pani mnie na tym forum pouczała. a moje pojmowanie rzeczywistości jest jakie jest i w sumie wcale mi nie jest z tym źle.
andrzej1963 napisał(a):Zygmunt Skibicki napisał(a):Chyba coś kompletnie pokręciłem, albo coś zostało odczytane w sposób zupełnie niezamierzony, bo ani nowoczesna ekonomia, ani - tym bardziej! - standaryzacja nie są moimi ulubionymi ideami.
Acha........ale tak w ogole wie Pan, co jest Pańskim idealem?
andrzej1963 napisał(a):Zygmunt Skibicki napisał(a):andrzej1963 napisał(a):Historia Krzyśka, mieszkanca kaszubskiej wsi w liczbie domow 3 położonej nad sama Brda. Otóz ów Krzysiek w swoim gospodarstwie bide klepie jak malo kto, gdyby chociaz hektar sprzedal ze swojej ziemi mialby wiecej zer na koncie niż ja po 30 latach pracy. Ale Krzysiek ziemi nie sprzeda, i tylko diabli, paru na tym forum i ja wiemy dlaczego.
Sorry, ale jakoś zupełnie nie wiem, o co, po co, i na co chodzi?
Może nie muszę...
Tyle tylko, że niezaleznie od sytuacj, zawsze warto pozostac sobą, chocby sie bylo duzym chlopcem w krotkich portkach
Za ten post autor Zygmunt Skibicki otrzymał podziękowanie...
Powrót do Relacje z Waszych pobytów i wypraw
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
| O F I C J A L N E F O R U M D Y S K U S Y J N E S E R W I S Ó W: |
|