społeczność zielonego forum o desygnowanie dwóch osób do Rady KIMBu z nadzieją na powstanie Kolorowego Quintumwiratu.
Nie ma chętnych do współpracy przy organizowaniu KIMBu ?
społeczność zielonego forum o desygnowanie dwóch osób do Rady KIMBu z nadzieją na powstanie Kolorowego Quintumwiratu.
Swamp napisał(a):publicznie powiem tylko, ze wszystko, co napisalam o sobie i KIMB-ie, jest prawda.
Swamp napisał(a):Ad. Iras
Ech, Szerloku... Tak mnie rozbawiles swoim wywodem, ze "z czystej grzecznosci" nie przejade sie po twojej spiskowej teorii. Znajdz sobie inna obsesjeOdpisalam ci szczegolowo na PW, publicznie powiem tylko, ze wszystko, co napisalam o sobie i KIMB-ie, jest prawda.
IraS napisał(a):W pierwszym poście jaki tu napisałaś został zaatakowany Piotr, w drugim ja.
IraS napisał(a):I radzę na przyszłość rozsądniej korzystać z czyjegoś komputera
lucyna napisał(a):.......I czym było dawne brązowe forum sprzed podziału? Platformą informacyjną, miało wpływ na to co dzieje się w Bieszczadach. Bardzo szybko zapomnieliście o moim wkładzie w ową platformę. Czytałam to co o mnie pisaliście. Mimo to chce się z Wami spotkać, pogadać. Być może tęsknie do dawnych czasów. Czy one wrócą? Od od nas wszystkich to zależy.
lucyna napisał(a):Mój nieulubiony Panie Michale, aj tam, aj tam.
Warto było, juchą zaleciało i powróciłeś na Forum.![]()
Kto następny?Forum ożywa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
| O F I C J A L N E F O R U M D Y S K U S Y J N E S E R W I S Ó W: |
|