Już któryś dzień siedzę i szukam noclegu, problem polega na tym że nie mogę się zdecydować gdzie pojechać, bo wszędzie tak ładnie

Ale na serio, też szukam klimatu prawdziwych Bieszczad, co dla mnie oznacza raczej spokój i ciszę, bardzo bliską odległość do lasu, by nie rzec chatkę w lesie, ale i pewne udogodnienia za rozsądną cenę. Jako że jadę z rodziną a to kosztuje. Udogodnienia wskazane pod kątem podroży z dziećmi, rozpiętość wiekowa roczek do 6 lat. mogę przyjechać z kojcem, nie chodzi o to by był dostępny, ale jakiś plac zabaw, cokolwiek byłoby mile widziane. Ewentualnie inne dzieci w okolicy, tez pomaga. Najchętniej nie jedną toaletę dla wszystkich. Tak więc nie surwiwal ale i nie luksusy, coś rozsądnego. Miejscowości: Dwernik i okolica, albo Chrewt i okolica, wszędzie laski jak widzę na googlach. Fajnie byłoby po prostu wyjść z domu i wejść na szlak w niedalekiej odległości niż ładować cała tę ferajnę każdego dnia do aut. Preferuję szlaki przyrodnicze, stopień trudności średnio trudne. Może tam gdzie mniej żmij

Idealnie miejsce miałoby gospodarzy piekących chleb i inne smaczne co niego. Grill/miejsce na ognisko przed domem. Może być samodzielna chatka, mogą pokoje u gospodarzy. Jak na razie 6 dorosłych, dwoje dzieci i smyk z kojcem. Komuś się nasuwa jakieś sympatyczne miejsce, gdzie nas z moimi małymi biesami nie przepędzą?