Rumunia styczeń 2011 - plany

Maramuresz, Góry Rodniańskie, Kelimeńskie, Bucegi, Fogaraskie, Parang i inne

Re: Rumunia styczeń 2011 - plany

Postprzez IraS » 2 lut 2011, o 16:14

Andrzej żaden hotel nawet 5***** nie zastąpi wschodu słońca na połoninie, wieczornego ogniska i zachodów. Nie licz ze od kwietnia do października namówi mnie ktoś na hotel, chyba, że jakieś załamanie pogody i ciągłe opady, wtedy mogę się skusić i przeczekać noc pod dachem ;)
IraS
Administrator

Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 25 razy

Postprzez Wojtek1121 » 2 lut 2011, o 18:00

Przed wyrażeniem chęci jazdy do Rumunii w marcu zbadam się u psychiatry. Nie mówię nie, lecz nie wiem jak zabrać się do rozmowy z żoną. Kto wstępnie się deklaruje jechać.
Wojtek1121
Wyrypiarz bieszczadzki

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 6 razy

Postprzez IraS » 2 lut 2011, o 18:44

Skład jak na razie ja, Bartek, Andrzej może jeszcze jeden kolega Bartka i jak widzisz dziewczyny już w blokach startowych czekają ;)
IraS
Administrator

Postprzez biolog1 » 3 lut 2011, o 16:07

Witajcie
Tak sobie ogladam wasze wedrowki i mysle bylo super.siedzialam na fb i mialam na biezaco informacje dzieki ewie,a tak sobie mysle skad znam tego faceta-sory ale to nowy komputer ziecia i niektore litery sa nie tak jak powinny-np.yto z.ten facet to IRAS skad znam z netu ha ha ha wkoncu nie bede wiedziala co real a co net.fajnie,ze wrociliscie cali i zdrowi.A kto tam byl z lublina z wami-_znaku zapytania tez nie moge postawic
biolog1
Stonka bieszczadzka

Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postprzez ask1970 » 3 lut 2011, o 16:41

hej, jako nędzna stonka bieszczadzka chcę poinformować ,że będę pewnie musiał wybrać jeden z terminów marzec- maj ?!!. Bartek mnie molestuje o marzec , ja chyba wolalbym maj. :lol: . Irek a jakie plany na maj? Zachodnie Karpaty ?
ask1970
Stonka bieszczadzka

Postprzez karabin_bojowy » 3 lut 2011, o 19:00

Stawiaj na maj... Karpaty Zachodnie i majestatyczne Południowe :) ... ja wybrałam maj :D.... maj tak tak maj :) mówię Ci Andrzej maj :D... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ... A z Lublina jestem ja... :-) i miałam przyjemność uczestniczyć w tej wyprawie :)

Pozdrawiam

Karabinek
karabin_bojowy
Ekspert bieszczadzki

Podziękował : 14 razy
Otrzymał podziękowań: 37 razy

Postprzez Chata Wędrowca » 3 lut 2011, o 19:06

cieszę się że mogłam przekazać wszystko na fb. ja już się nie mogę doczekać kolejnego wyjazdu...kiedy by nie był...a po drodzę mam jeszcze Bośnię, Hercegowinę, Czarnogórę i takie tam...w czerwcu
Chata Wędrowca
Stonka bieszczadzka

Postprzez ask1970 » 4 lut 2011, o 15:49

Kasia , szczerze to na 72,50% będzie maj :lol: , pozostaje problem przepustki na 14 dni od pracy i Najlepszej Połówki :lol: o Ile z praca jakoś dam radę o tyle NP może nie podzielić moich fascynacji :| . jeszcze mam ryzyko uroczystości rodzinnej pod nazwą wesele brata ciotecznego w Nowym Sączu, właśnie gdzieś planują w maju - kurczę.
Może zatem chcąc niechcą być marzec ;) . Zresztą co tu ukrywac z chęcia pojechałbym i wtym terminie i w drugim :geek:
ask1970
Stonka bieszczadzka

Postprzez karabin_bojowy » 4 lut 2011, o 16:13

Nie no nikt tego nie ukrywa, a ja to najchętniej bym się ta przeprowadziła i czekała, aż przyjedziecie :) w gościnę :D... Inna sprawa, wesele w maju, zgodnie ze wszystkimi możliwymi przesądami weselnymi, odbywać się nie powinno :D:P ... Ale wpływu mieć na to nie możesz, rozumie się ... Pozostaje mi tylko trzymać kciuki, co by jednak termin majowy spełnić się mógł.

Ciumole i inne takie

k_b
karabin_bojowy
Ekspert bieszczadzki

Podziękował : 14 razy
Otrzymał podziękowań: 37 razy

Postprzez IraS » 5 lut 2011, o 23:20

Agnieszka napisał(a):Cudnie....
Na ostatnim zdjęciu - zupełnie jak w tajnym centrum dowodzenia ;)
A tak z ciekawości... Hotel wypasiony, kawa pewnie super... to co trzymacie w tym czajniczku :shock:

Hotel wypasiony ale kawy do łóżka nie podawali więc czajniczek był dla damskiej części wycieczki co by mogły się wykazać. Kaśka dzielnie parzyła dla wszystkich kawę o poranku, ale Ewa obiecywała jajecznice i nic z tego nie wyszło. Kupiła nawet 20 jaj pierwsze dziesięć rozmiażdżyła pierwszej nocy w Borsie drugie 10 o poranku dnia trzeciego ;)
IraS
Administrator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Karpaty rumuńskie