W drugiej połowie sierpnia wybieram się na tydzień w Bieszczady. Wiem, ze jest jeszcze czas
1 dzień. Nocleg w Ustrzykach Górnych. Trasa: busem do Przeł. Wyżniańskiej - Mała Rawka - Wielka Rawka - Ustrzyki G. - ok. 4.5 h
2 dzień. Busem do Wołosatego - Przełęcz Bukowska- Rozsypaniec - Halicz - Tarnica - Szeroki Wierch - Ustrzyki G. - ok. 6 h
3 dzień. Połonina Caryńska - Chatka Puchatka (tutaj nocleg - jest jakaś inna alternatywa noclegu będąca dobrą bazą wypadową na dwie połoniny?) - ok. 5h
4 dzień. Połonina Wetlińska - Smerek - Chatka Puchatka (drugi nocleg) - ok. 5 h
5 dzień. Leniuchowanie nad Jeziorem Solińskim:)
Da się coś takiego zrobić? Czy może jestem czegoś zupełnie nieświadoma?:) Boję się głównie o noclegi...Jak to jest z rezerwacją zwłaszcza, że to sezon i dlatego piszę już teraz, by ewentualnie móc coś zacząć załatwiać niedługo.
Od razu napiszę, że - nie mam samochodu, ani namiotu, kondycja - dobra, (5-8 h w trasie to dla mnie nie problem), noclegowo preferuję schroniska czyli żeby było tanio
Będę wdzięczna za jakąkolwiek radę i z góry dziękuję starym wyjadaczom za cierpliwość względem takich żółtodziobów w temacie jak ja