Stały Bywalec napisał(a):Nie przesadzajcie, nie obrażajcie się, jeno pojedźcie na ten jubileuszowy X KIMB. Naprawdę warto. Na KIMB-ach zawsze jest wspaniała atmosfera, a o jakichś nieporozumieniach z tego czy tamtego forum nawet się nie myśli.
Dotychczas byłem na 5-ciu takich imprezach: I oraz VI-IX. Wszystkie b. mile wspominam, żadnego wyjazdu nie żałuję.
Teraz, gdybym mógł, też na pewno bym pojechał. Niestety moje sprawy osobiste i zawodowe tak się w maju br. układają, że raczej (na 95%) tam się nie zjawię.
O tym to ja wiem, byłam też na KIMBACH, byłam współorganizatorem spotkań na Łopienniku. Atmosfera cudowna, wspaniali ludzie co do tego nie mam wątpliwości. Nie raz jeszcze razem połazimy po górach, tego jestem pewna.
Moja decyzja jest nieodwołalna, ktoś za mnie ją podjął, jako persona non grata na forum brązowym - bardzo szybko zapomniano o moim wkładzie w rozwój tamtego forum, o naszym wkładzie, jestem także personą non grata na ichnich imprezach. To dotyczy forum, a nie Forumowiczów.
Moje miejsce jest tu, tu płonie ogień, którego pilnuję
Jest dopsze i to jak